Kampanya Kapatıldı

T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NA ÇAĞRI: TEOG SINAVI KALDIRILSIN!

Bu kampanya 81 destekçiye ulaştı

Yaklaşık üç yıldır özel kurumlarda İngilizce öğretmeni olarak çalışmaktayım. Gerek etüt merkezlerinde şimdiki adıyla özel öğretim kurumlarında gerekse de özel okullarda çalışma şansı yakaladım. Şans diyorum çünkü çocuklar ile çalışmak özellikle onları seviyorsanız, sevginin yanında saygı duyuyor ve beraber öğrenme ve üretmekten zevk alıyorsanız bu gerçekten ilham verici bir şey. Çalışırken her birinin ayrı, rengârenk, övgüye değer hem yeteneklerinin hem de hayallerinin olduğunu gördüm. Onların bu kadar erken yaşta Teog sınavı için strese girip, okulu gereksiz ve ödevleri de ezbere yapmalarını doğru bulmuyorum. Hayatı dolu dolu yaşamaları, yeni bilgileri keyifle öğrenip hayatlarında uygulamaları birer birey olmaları açısından oldukça önemli. Bu nedenle bu kampanyayı başlatıyorum. Önerim ise yetenek ve genel kültür sınavlarının yapılması. İlla sınav yapılması gerekiyorsa bu daha doğru bir yaklaşım olacaktır.

Bugün NUR imzanı bekliyor!

NUR YILMAZ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı'na AÇIK ÇAĞRI: TEOG SINAVI KALDIRILSİN!». NUR ve imza atan diğer 80 kişiye katıl.