Uşak Atatürk Spor Salonu Yıkılmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

1968 yılında inşa edilen ve bir şehrin neredeyse tüm spor geçmişine tanıklık eden Atatürk Spor Salonu'nun, Uşak Belediyesi tarafından yürütülen Kent Park projesi kapsamında yıkılması planlanmaktadır. Yalnızca bir spor salonu olmayan, şehrin spor tarihinin ve kent kültürünün de "Hafıza Mekanı" olan Atatürk Spor Salonu'nun yıkılmaması için lütfen bize destek olun!

Bina yapmak, yeni bir spor salonu inşa etmek kolaydır ancak kültür yaratmak, bugüne dek ulusal ve uluslararası müsabakalardan konserlere, toplantılardan kutlamalara kadar pek çok tarihi olaya ev sahipliği yapmış olan 50 yıllık bir tarihi değeri yeniden yaratmak mümkün değildir. Anıları olan, içinde bir şehrin hatıralarını barındıran bir mekan inşa etmek mümkün değildir.

Ülkemizde "Hafıza Mekanı" kavramının yeterince önemsenmemesi sebebiyle yitirdiğimiz pek çok değere bir yenisi daha eklenmesin diye yaptığımız mücadelemize lütfen siz de katılın ve bize imza verin.

Uşak kent tarihinin ve kent spor kültürünün en kıymetli mekanlarından birisi olan Atatürk Spor Salonu, belleğinde taşıdığı sayısız anı ile bir şehrin geçmişine ışık tutmaktadır.

Gelecekte Kent Spor Tarihi Müzesi olarak kullanılabilme potansiyeli de taşıyan salonumuzun yerine onlarca yeni ve modern salon da yapılsa, kaybettiğimiz bu ruh, bir daha asla geri gelmeyecektir.

Henüz vakit varken, DUR DİYELİM!

Lütfen tarihi bir değer taşıyan Uşak Atatürk Spor Salonunu Yıkılmasına siz de müsaade etmeyin, ve bize destek olun.

Bugün Ali imzanı bekliyor!

Ali Ata bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı: Uşak Atatürk Spor Salonu Yıkılmasın». Ali ve imza atan diğer 692 kişiye katıl.