KÜRK SATIŞI YASAKLANSIN, KÜRK GİYMEK KABAHATLER KANUNU KAPSAMINA ALINSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Kürk kullanımı yüzünden her yıl binlerce tilki, çakal, tavşan, fok, kurt, leopar, vaşak, su samuru gibi hayvan acı ve işkence dolu yöntemlerle sırf kürkleri için işkence edilerek öldürülüyor.
Kürkü satan şirketler kadar ne yazık ki birçok kişi kürk giymeye devam ederek bu kıyım ve işkencelere ortak olmaya devam ediyor.
İnsanlar için moda olmak dışında hiçbir gerekliliği bulunmayan kürk ticaretinin yasaklanması, bu hayvanların yaşam hakları için zorunluluktur. Bu sadece hayvanlar için değil, ne tür işkencelere maruz kalarak kürkleri için hayatlarının ellerinden alındığını bilen ve farkında olan insanlar için de ayrıca bir işkencedir. Her kürk gördüğümüzde kaç hayvanın bir kadının süsü uğruna acı içinde diri diri kürkü yüzülerek can verdiğini hatırlamak zulmünü kimsenin bizlere yaşatmaya hakkı yoktur. Hayvanlara bu işkenceyi yaşatmaya zaten kimsenin hakkı yoktur. Bütün bunlara son verilmesi için kürk ticaretinin yasaklanmasından başka çare yoktur.
Bu nedenle kürk ticareti yasaklansın, kürk giymek de Kabahatler Kanunu kapsamında suç sayılsın istiyoruz.
Bu cinayetlere bir son vermek için lütfen imza vererek siz de destek olun.