Petitioning Türk Veteriner Hekimleri Birliği and 1 other

Wofwof Köpek Hoteli kapatılsın

Tatile çıkarken köpeğimiz Puppy'i (Golden Retriver, 6) Şile/ Ulupelit köyünde bulunan WOFWOF Köpek Hoteli'ne 3 günlüğüne bırakmıştık. Ancak tatil dönüşünde Puppy'i almaya geldiğimizde onu bıraktığımızdan çok farklı bir biçimde, yaralı olarak bulduk.

Bu işletmenin ( Wofwof Köpek Hoteli) yöneticisi olan ŞEFİK ÖZŞAPÇI bize endişelenmemize gerek olmadığını, bu yaraların aslında sadece mantardan ibaret olduğunu ve bu durumun köpekler arasında oldukça normal olduğunu söyledi. Hatta Şefik bey Puppy'nin bütün vücudunda ( sağ gözünün üstünde, kulaklarının arkasında, arka patilerinde) bulunan bu yaraların batikon uygulandığı takdirde kısa bir süre içinde iyileşeceğine dair bizi tehmin etti. Ne yazık ki biz hiç de ikna olmamıştık. Bunun üzerine Puppy'i her zaman götürdüğümüz veterinerine götürdük. Burada bize Puppy'nin arka ayaklarındaki yaralarının iltihap topladığı ve bunun da sürekli olarak dar bir kafeste yatmaktan ve hareketsizlikten kaynaklandığı söylendi. Puppy 3 gün boyunca doğru düzgün dolaştırılmamış, savunmasız bir hayvan olarak ihtiyaç duyduğu ilgi ve alakayı görmemiş, sözde kendilerini "hayvansever" diye niteliğen insanların vurdumduymazlığının mağduru olmuştu. Tabi ki bütün bunları öğrenmemizle birlikte Puppy'nin tedavi süreci başlamış oldu.

Evet belki Puppy iyileşecek ama bu hotelde kalan daha onlarca köpek var. Hiçbir hayvan böylecesine kötü muhamelleyi hak etmiyor. Lütfen bu kampanyayı imzalayarak bize yardım edin ve böyle bir şeyin bir daha başka bir hayvanın başına gelmesine birlikte engel olalım.

Doğa TUZCUOĞLU

This petition will be delivered to:
  • Türk Veteriner Hekimleri Birliği
  • Tarım ve köy işleri bakanlığı

Doğa Tuzcuoğlu started this petition with a single signature, and now has 383 supporters. Start a petition today to change something you care about.

This petition can’t win without you

Add your name to help “Türk Veteriner : Wofwof Köpek Hoteli kapatılsın” win today. Every signature matters.