Türk Telekom Twitch ve Youtube Yayıncıları İçin Upload Hızı Yüksek Paket Talebi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Gelişen teknoloji ile online storage(örnek onedrive vb.) gibi sistemlerin, twitch yayıncılığının, youtube yayıncılığının ve internet üzerinden çalışan veya işi gereği düzenli olarak dosya yüklemesi gereken insanların ihtiyaçlarına karşılık vermediğini ve bize sunulan ek seçeneklerin yeterli olmadığını düşünüyoruz.

Örneğin fiber ile sağlanan upload hızı, bulunduğumuz bölgede altyapı olmaması durumunda hiç bir şekilde ulaşabileceğimiz bir seçenek değil. Çağımızda teknoloji ilerledikçe yeni iş kolları ortaya çıkmaktadır ve bu da daha yüksek yükleme hızı ihtiyacını doğurmaktadır. Bunun sonucunda yeni girişimlerin dolaylı olarak engellendiğini düşünüyoruz.

Bireysel olarak arayışlarımıza rağmen malesef Türkiye'de fiber harici hiç bir sonuca ulaşamamamız ek seçenek ihtiyacını doğurmaktadır.

Bizler sadece işleri bu yönde olan insanlar için yükleme hızı yüksek olan paketler talep ediyoruz.

Bugün Deniz imzanı bekliyor!

Deniz Piskin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türk Telekom Twitch ve Youtube Yayıncıları İçin Upload Hızı Yüksek Paket Talebi». Deniz ve imza atan diğer 214 kişiye katıl.