Türk Telekom Tekel'likten çıkarılmalı?

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Artık bu soyguna bir dur deyin. Türk Telekom bu ülkenin en büyük felaketidir. 200 $ ile yurt dışında alınabilen 1 Gbit/s metro ethernet hizmetini aylık 10 bin $ bedeli ile  yetki belgeli İnternet servis sağlayıcılara (Superonline,TurkNet, VodafoneNet) vb. satmaktadır.

Ayrıca Türk Telekom haricindeki hiçbir firma kendi altyapısını kullanmak için yurt dışından fiber kablo çekememektedir.

Türk Telekom ve Kara yolları Genel Müdürlüğü arasında imzalanan haksız protokol bulunmaktadır. Bu protokole göre Türk Telekom, Kara Yolları Genel Müdürlüğüne ücretsiz İnternet hizmeti veriyor, onlarda buna karşılık Kara Yollarına ait tüm yollardan diğer tüm firmaların fiber optik kablo çekmelerini engellemektedir.

Eğer sizlerde İnternet'in Türkiye'de yaygınlaşmasını ve Ucuzlamasını istiyor iseniz bu yanlışa dur deyin. Türkiye'de İnternet sektörünün biran önce yaygınlaşması ve gelişmesi için bu kampanyayı imzalayın.

Bugün özkan imzanı bekliyor!

özkan karakaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türk Telekom Tekel'likten çıkarılmalı?». özkan ve imza atan diğer 557 kişiye katıl.