Türk Telekom İnternet Hatlarına %66 Zam Yapılmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 35.000.

Türk Telekom'un kendi paketlerine yaptığı zam yetmemiş olsa gerek. Çünkü yakın zamanda altyapılarını kullanan internet sağlayıcılarının kirasına, %66 zam yapacaklarını açıkladılar.

Bu konu hakkında TürkNet Yetkilisi Sinan Kurmuş ise;

"Türk Telekom, yeni hat kiralama bedellerini eski müşterileri için düşük hızda yüzde 66, yüksek hızda ise yüzde 4.6 artırdı. Üzerine vergileri de koyunca operatörlerin yapacakları zam oranı bu rakamların çok daha üzerinde olacak. Alternatif operatörün 16 Mbps hızındaki internet için KDV dahil Türk Telekom'a vereceği para 43 TL civarında. Satarken hiç kâr etmese, başka hiçbir masrafı olmasa bile 58 TL'ye satması gerekiyor. Ancak satış, destek, altyapı masraflarını ve yüzde 25.5 KDV ve Özel İletişim Vergisi'ni koyarsanız vatandaşa satışı 80 TL'yi bulur. Bu da yüzde 86 zam demek." dedi.

Adil Kullanım Kotası(AKK) boyunduruğundan kurtulmamızın yarattığı zararı karşılamak için böyle bir yönteme başvurdular.

Zaten kalitesiz, yavaş ve sürekli sorun yaşayan, TTNET'in internetine her ay almadığı hizmet ve hız için para vermeyi reddeden, alternatif internet sağlayıcılarına yönelmek isteyen müşterinin önünü, zaten taahhüt denilen bir yanılgıyla kapatmalarına rağmen üstüne şimdi birde kiralarına zam yaparak internet kullanıcılarını fiyat yönünden caydırarak, kendilerine mahkum etmeye çalışıyorlar.

Kaliteli internet hizmeti almak ve bunu istediği internet sağlayıcısından sağlamak, her vatandaşımızın hakkıdır. Bu hakkı zorla gaspetmeye çalışan TTNET'e karşı hep beraber "DUR!" demenin vakti geldi de geçiyor bile. Bu zamlar kalkmadığı sürece TTNET kullanma kullandırtma.

Kaynakça: Türk Telekom, Diğer Operatörlere Kiraladığı Hatlara da Zam Yapıyor

Bugün Berkay imzanı bekliyor!

Berkay Karakaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türk Telekom İnternet Hatlarına %66 Zam Yapılmasın @BTKbasin». Berkay ve imza atan diğer 28.182 kişiye katıl.