Doğrulanmış başarı

BURDUR GÖLÜ KURUMASIN DİYE 1 GÜNLÜK SU ORUCUNA DESTEK VERİN

Bu kampanya 6.479 destekçi ile değişim yarattı!

BURDUR GÖLÜ KURUYOR LÜTFEN DESTEK VER!!!

Burdur Gölü kuruyor ve 20 sene içinde tümüyle yok olma tehlikesiyle karşı karşıya. Ama Burdur Gölü’nün kuruması yalnızca gölün kuruması anlamına gelmiyor, Burdur Gölü havzasında tarım yapılamaması, içme sularının kalmaması hatta tüm dünyadaki temiz su kaynaklarının tükenişi ve milyonlarca insanı bekleyen susuzluk anlamına geliyor.

Biz Lisinia Doğa, Göle Yas Belgesel ekibi ve Göle Hayat Derneği bu duruma dikkat çekmek için tüm dünyadan insanları “Göle Yas” buluşmasına davet ediyoruz. Kuruyan Burdur Gölü’nü anlamak, ona dert ortağı olmak için vicdanı olan herkesi 27 eylül 2014 günü gerek imzalarıyla gerekse yanımızda olarak su orucuna katılmaya bekliyoruz. (Nerede olduğunuzun bir önemi yok, kampanyaya her yerden destek olabilirsiniz)

27 – 28 Eylül’de yapacağımız Göle Yas buluşması bir şenlik değil toplu bir yastır. Çünkü kuruyan gölün şenliği olmaz, yası tutulur.

Buluşmamız 27 Eylül 2014’te Lisinia Proje alanında başlayacak 28 Eylül de Burdur Gölü Halk plajında devam edecek, yan yana gelemesek de bu ortak amaç için ortak bir dirençle tüm dünyada sürecektir.

Buluşmamıza katılacak dostlarımız ve biz tutacağımız bu iki günlük yasın yalnızca şehir sınırlarını değil ülke sınırlarını da aşacak bir toplu uyanışı tetiklemesini hedefliyoruz.

Bir günlüğüne de olsa susuzluğu anlamak için susuz kalmayı deneyin. Yalnızca su içmemek değil, evinizde, tarlanızda, tuvaletlerinizde, mutfağınızda yani yaşamınızın her anında su kullanmamak için çaba gösterin. Ve bu su orucunu kendinize zarar vermeyecek sınıra kadar sürdürün. Bir saat de olsa 24 saat de olsa susuzluğu tecrübe edin.

Biz kuruyan Burdur Gölü için mücadele edenler tüm dünyada suları için mücadele edecek yüreği olan gönüllüleri 27 Eylül de bir gün sürecek su orucu eşliğinde GEO nun da desteğiyle Göle Yas etmeye davet ediyoruz.

Katılımlarınız ve imzalarınız 28 Eylül 2014 de basın aracılığıyla duyurulacaktır.

Bu konuda desteğinizi esirgemeyeceğinizi umuyorum...

Bugün Öztürk imzanı bekliyor!

Öztürk Sarıca bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TÜM DÜNYA İNSANLARI: BURDUR GÖLÜ KURUMASIN DİYE 1 GÜNLÜK SU ORUCUNA DESTEK VERİN». Öztürk ve imza atan diğer 6.478 kişiye katıl.