STOP Turbinas Eólicas - No Destruir TOSSAL DE MONTAGUT

STOP Turbinas Eólicas - No Destruir TOSSAL DE MONTAGUT

0 have signed. Let’s get to 1,000!
At 1,000 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Emma Cartledge started this petition to L'alcaldessa de Tivissa and

Si us plau ajudi a protegir la bellesa natural i el patrimoni agrícola de la nostra zona.  Les turbines

Una llacuna legal ha donat lloc a una allau indiscriminada de projectes de generació d'electricitat a les nostres comarques. La terra és barata. No hi ha cap consideració per als hàbitats locals, no hi ha consulta local i cap benefici per a la comunitat local.  HEM DE LLUITAR PER ATURAR-LOS !!

TOSSAL De MONTAGUT 

La proposta és per a 7 grans aerogeneradors nous (180 m d'alçada). Les noves carreteres de servei (6m d'ample) es destrossaran a través del vessant, deixant una enorme cicatriu a través del nostre paisatge, causant la devastació a paisatges i hàbitats en un sol cop.

El Tossal De Montagut està inclòs en PEIN (Pla d'Espais d'Interès Natural / Pla d'Espais d'Interès Natural). En teoria està estrictament protegida per la normativa catalana i europea on viuen els nius de les Àguiles Bonella.

A més, la Vall de Burga ja està passada per alt pel Parc Eolic De Les Colladetes (76 turbines d'envelliment, 45,5 m d'alçada, així que per què no substituir-les?).        ELS NOUS SERAN 4 X MÉS GRANS !!

NOU PROJECTE TURBINA

Dos dels llocs de turbina són a prop de carrils rurals estrets i sinuoses, cases, senders antics, oliveres, hostals i un restaurant ecològic. 

Els altres cinc es troben a un mínim de 2 km de distància, direcció Tivissa, en el camp salvatge i llunyà, cobrint una àrea equivalent a 350 camps de futbol. Inquietantment, ja s'ha concedit el permís preliminar per a més de 50 noves turbines en una mateixa zona per a projectes 'Parc Eolic Tivissa (I & II)' i 'Parc Eolic Muntanyes Del Burgans (I, II, III i VI)'

QÜESTIONS LOCALS 

Ens preocupa l'augment del risc d'incendi, contaminació visual i auditiva, fauna desplaçada, perill per a les aus i ratpenats migratoris i la pintoresca vall de Burga que s'arruïna per sempre. Confiem en el turisme fins a Cabra Feixet, el sender GR92 i bassa Dén Ferra (un estany natural i zona de pícnic). El projecte és completament incompatible amb la preservació dels nostres paisatges salvatges, l'agricultura natural i el patrimoni cultural.

QÜESTIONS JURÍDIQUES

Estem treballant amb GEPEC, una agència mediambiental, per avaluar el nivell de dany ambiental, i presentaran les seves objeccions al costat de la nostra.

Alcaldes i ajuntaments locals donen suport a campanyes locals que tenen com a objectiu evitar que les zones rurals tranquil·les siguin aprofitades per grans conglomerats multinacionals.  

Greenpeace està escrivint noves directrius per al govern que ajudaran els projectes d'energia sostenible a sortir del terreny en consulta amb els ajuntaments perquè la gent local pugui formar part de la planificació - i la destrucció de la natura a gran escala es pot prevenir.

L'energia sostenible no ha de venir al preu dels entorns naturals locals i les economies locals - podem fer-ho millor !!

0 have signed. Let’s get to 1,000!
At 1,000 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!