STOP trovanju DJECE u Slavonskom Brodu!

Supporters

Samo ove godine, u samo jednoj generaciji i samo jednoj školi, troje djece u Slavonskom brodu dobilo je karcinom. Ukupan broj oboljele djece od karcinoma, bronhitisa i ostalih bolesti uvelike se povećao posljednjih godina zbog zagađenosti zraka izazvane radom rafinerije u Bosanskom Brodu.

U Slavonskom Brodu zrak je sumporvodikom i drugim supstancama u nekim trenucima zagađen čak do 40 puta više od dopuštenog, a lebdeće čestice izazivaju najteže posljedice.

CroExpress.eu, informativni medij hrvatskog iseljeništva, u želji da pomogne u ukazivanju na ovaj problem i njegovom rješavanju, stoga pokreće online peticiju za zaustavljanje onečišćenja u Slavonskom Brodu. Cilj je prikupiti što više potpisa te ih proslijediti nadležnima na uvid.

_____________________________________________________

Only in this year, in one generation, in one school, three children from Slavonski Brod got sick with cancer. The number of children with cancer, bronchitis and other diseases has largely increased in the last years because of the polluted air due to the oil refinery in Bosanski Brod (Bosnia and Herzegovina).

In Slavonski Brod the pollution of air is at times 40 times larger than permitted and the consequences are devastating.

CroExpress.eu, news site for Croats outside of Croatia, started this petition with one wish - to help raising awareness about this problem and to help solve it. Our goal is to collect as many signatures as possible and send them to decision makers.

This petition will be delivered to:
  • Vlade RH i BiH

Cro Express started this petition with a single signature, and now has 5,846 supporters. Start a petition today to change something you care about.