STADIMA DOKUNMA! EYÜP STADI TARİHTİR YIKILAMAZ!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

İstiklal kahramanlarından Yahya Galip'in gençler spor yapsın diye bağışladığı, Eyüplülerin ortak spor alanı olan ve Eyüp Spor'a yıllardır ev sahipliği yapan "EYÜP STADI", Eyüp Belediyesi'nin yürüttüğü projeler kapsamında yıkılıp yerine OTOPARK ve yeşil alan/park yapılmak isteniyor!

99 yaşındaki Eyüp Spor'umuzun maçlarına ev sahipliği yapan, Eyüp halkına güvenli bir ortamda spor yapma imkanı sunan, eski günlerde Milli bayramlarımızı kutladığımız ve Eyüp halkının deprem toplanma alanı olan Eyüp Stadı, Eyüp Belediyesi'nin "iyileştirme/yenileme" ve benzeri isimler altında yürüttüğü ticari projeler kapsamında yıkılmak isteniyor!

Umarım, sadece ticari kaygılarla geliştirilen bu yıkım projesine engel olup, Eyüp Stadı'nı kurtarmak için başlattığımız bu kampanyaya destek olup içinde bulunduğumuz öğrenilmiş çaresizlikten bizi kurtarırsınız.

Bugün Yesim imzanı bekliyor!

Yesim Buker bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «STADIMA DOKUNMA! EYÜP STADI TARİHTİR YIKILAMAZ!». Yesim ve imza atan diğer 1.090 kişiye katıl.