Sokaktaki Sessiz dostlarımızı zehirlemek istiyorlar!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Merhabalar,

Manisa 75. Yıl mahallesi, Vali Aziz Bey Caddesinde 3 adet küpeli sokak hayvanını hayvan severler olarak beslemekteyiz. Mahallemizdeki Terzi sayın Saziye AKSOY ve eşi bu sokak hayvanlarından rahatsız olduğunu icinde bulunduğu partinin adını kullanarak hayvanların buradan alınip bir daha getirilmemesi ve engel olunma durumun da hayvanları zehirleyip çöp'e atacagını beyan etmektedir. Bununla da kalmayip elinde hiç bir belge olmamasına rağmen tüm mahalle sakinlerini kışkırtıp köpeklerin ısırdığını bildiren yalan beyanlarla imza toplayıp muhtar, zabıta, polis ve belediye orman işleri gibi çeşitli kurumlara olayın gitmesine sebep olmuştur. Besledigimiz tüm hayvanlar uysal, zararsız ve dost canlısı yavrulardır. Ancak belediyenin çeşitli kurumlarıyla karşı karşıya geldigimiz bu durum da yalnız kalmaktayız.

Bu konu da acil yardım ve desteklerinizi arz ederiz...

Bugün NC imzanı bekliyor!

NC bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sokaktaki Sessiz dostlarımızı zehirlemek istiyorlar!!». NC ve imza atan diğer 639 kişiye katıl.