0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Kış mevsimi sokakta yaşayan hayvan dostlarımız için geçirmesi hayli zor bir dönemdir. Ne yazık ki soğuk ve açlıkla mücadele etmek zorunda kalan milyonlarca dostumuz var. Onlar için ısınabilecek ve sığınabilecekleri kulübeler yapılmasını talep ediyoruz. Bu kulübelerin her türlü hava şartına uygun olması gereğinin ön planda tutulması gerekiyor.

Lütfen dostlarımıza arkanızı dönmeyin, kampanyamızı imzalayarak bize destek olun. Her ilden bizler kendi belediyemize mail yoluyla bu isteğimizi belirtebilir ve olumlu geri dönüşler alabiliriz. Her canlının yaşama hakkı olduğunu unutmayın ve onları ölüme terk etmeyin! Belediyelerin de bu çağrıya destek olup ellerinden geleni yapmalarını arz ediyoruz.

Hayvan dostlarımıza ek olarak bizim de yardımımızın dokunabilmesi için kullanmadığımız battaniyeler, minderler ve kolileri çoğunlukla bulundukları yerlere koyabiliriz. Unutmayalım ki bu dünya sadece bizim değil tüm canlıların yaşam alanıdır, onları koruyalım!

Bugün Ebrar imzanı bekliyor!

Ebrar Kurt bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sokakta yaşayan hayvan dostlarımız için kulübeler yapılsın, kışın zor durumda kalmasınlar!». Ebrar ve imza atan diğer 932 kişiye katıl.