Sokak hayvanlarına yapılan işkenceler son bulsun.!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

AHD; Ankara Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği olarak her gün onlarca hayvana zulüm ve işkence haberini alıyoruz. Yasalarımızda, yeterince caydırıcı yasalar mevcut olmadığından, bunun sonu gelmeyecek gibi gözüküyor. Artık buna bir "dur" demenin vakti geldi.!

Ankara / Batıkent Köpek Katliamı, Bursa'da canice öldürülen köpekler, ve daha niceleri. Ülkemizde yılda yaklaşık 400.000 sahipsiz sokak hayvanı bilerek aç bırakılıyor, işkenceye uğruyor, tecavüz ediliyor, öldürülüyor. En son geçtiğimiz günlerde, Rize'de bir temizlik işçisi, yavru bir köpeği alıp dereye atmış.

Derneğimiz ve bir çok sivil toplum kuruluşu, her gün ellerinden geleni yapsa da ülkemizde hala bu konuda bilinçsizlik hakim.

Artık bu konuya dikkat çekilsin, hayvanlara zulüm son bulsun, zanlılar için yasalarda düzenleme yapılarak caydırıcı cezalar verilsin ki, bu şirin canlarımız huzura ersinler. Bu, AHD olarak ve tüm hayvanseverler adına, açık çağrımızdır.

Ayrıca bu kampanyayı gören herkesten ricamız, herhangi bir zulüm, yaralı bir hayvan görme durumu, sahipsiz ve yardıma muhtaç canlar gördüğünüzde lütfen www.instagram.com/ahdplatform üzerinden bize ulaşmanızdır.