Kampanya Kapatıldı

Sokak hayvanlarına sahip çıktıkları için mağdur olan aileye destek

Bu kampanya 872 destekçiye ulaştı

Merhaba Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü Lojmanlarinda kalan bir aile sokak hayvanlarina mama ve su verdigi icin gelen şikayetler üzerine bölge müdürlüğü tarafindan tehdit icerikli sözler almistir. 'Eger hayvanlara mama verirseniz sizi lojmandan çıkartırız 'gibi söylemlerde bulunmuşlardir. lojman içerisinde hayvanların diğer sakinleri rahatsız edecek düzeyde bulunmaları imkansızdir. Hayvanlar sadece mama veren ailenin evinin önünde durmaktadilar. Bu kadar hayvan düşmanlığı olamaz olmamalıda.Bu durumun bi an önce düzeltilmesi için yetkililere sesimizi duyurmamiz için sizlerin imzasını bekliyoruz. Hayvanlar da bir canlıdır unutmayalım. Vicdan Vicdan Vicdan.. Mağdur olan ailemiz Mehmet Ayhan YILMAZ ve Gülşah YILMAZ 05432991957

Bugün Emre imzanı bekliyor!

Emre AKAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sokak hayvanlarına sahip çıktıkları için mağdur olan aileye destek». Emre ve imza atan diğer 871 kişiye katıl.