Sokak hayvanları için yardım edin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 25.000.

Hiç farkettiniz mi bilmiyorum ama kahve istediğimizde ya da hamburger siparişi verdiğimizde yiyecek ve içeceklerin çok büyük bir kısmı çöpe atılıyor. Neden sütü lavaboya dökmek yerine sokak hayvanlarını mutlu etmiyoruz? Neden artan yiyecekleri çöpe atmak yerine dışarıdaki masumlarımızı sevindirmiyoruz?

Tüm gün boyunca bunlarla uğraşılsın demiyorum ama onların günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecek miktarda yiyecek ve sütün ayırılmasını, ister gönüllü kişilerin yardımıyla isterlerse kendileri tarafından dışarıdaki hayvanlarla paylaşılmasını siz de ister misiniz?

Boşa giden onca yiyecek ve içecek bir işe yarasın diyorsanız eğer sizleri de bekliyoruz. Onlar için en azından bu kadarını yapalım. Starbucks, Caffe Nero, Burger King, KFC gibi büyük kuruluşların ve sizlerin yardımlarıyla (bu düşüncede olup yardım yapan kuruluşlar varsa da teşekkürlerimizi sunarız) dünyayı güzelleştirelim. Haydi sen de destek ol :)

Bugün Özge imzanı bekliyor!

Özge Acun bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sokak hayvanları için yardım edin». Özge ve imza atan diğer 21.221 kişiye katıl.