Sokak Hayvanları İçin Marketlerde Mama Satılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

İstanbul'da yaklaşık 130 bin köpek ve 125 bin kedi sokakta yaşam savaşı veriyor. Bakın bu sadece İstanbul'da tahmin edilen sayı. Ben çevremde her gün açlıktan ölmek üzere olan onlarca sokak hayvanı görüyorum. Hangimizin içi gitmiyor kemikleri sayılan perişan halde bir sokak hayvanı gördüğünde?

Bugün gerçekten kötü durumda olan bir köpek gördüm, zar zor yürüyebiliyordu. Kendi çapımda sorumluluğumu yerine getirmek, minik dostumuza yardım etmek için market market dolaştım, mama aradım. Bir saat aradıktan sonra Petshop'ta buldum. Döndüğümde ise hayvan gitmişti çoktan. Ben büyük şehirde yaşamıyorum. Burada adım başı petshop veya veteriner bulunmuyor. Minik dostlarımıza yardım etmek istediğimde bir saat dolaşmam gerekiyor. Marketlerden çiğ et veya salam alıp veriyordum fakat bunun hayvanlarda iç parazite ve saldırganlığa neden olduğunu öğrendiğim için bunu da yapamıyorum artık.

Çözüm önerim ise şu şekilde: Etrafımızda adım başı market var. Market zincirleri küçük paketlerde kuru yardım maması satışını sabit hale getirmeli. Aynı su, peçete, sakız satıldığı gibi her markette yardım maması da satılmalı.

Lütfen sesimi duyun. Ben artık minik dostlarımıza yardım etmek için bir saat mama aramaktan bıktım. Yardım maması satışlarını sabit hale getirerek sokak hayvanlarına gerçekten çok büyük destek sağlamış olacaksınız. Şimdiden desteğiniz için teşekkür ediyorum.

Bugün Mesude imzanı bekliyor!

Mesude Gürün bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sokak Hayvanları İçin Marketlerde Mama Satılsın @A101iletisim». Mesude ve imza atan diğer 385 kişiye katıl.