Sokak hayvanları için mama ve su makinası!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sizden birkaç dakikalığına konuşamadığınızı, kendinizi ifade edemediğinizi, yazın sıcağın altında, kışın soğuğun içinde sokakta aç ve susuz yaşadığınızı, sevgiye muhtaç kaldığınızı düşünmenizi istiyorum... Çok zor değil mi? Düşüncesi bile acı verici. İşte sokaktaki hayvanlar böyle bir hayat yaşıyor. Ve ben onların acımasız hayatını biraz olsun güzelleştirmek istiyorum.

Ne yazık ki sokaktaki bir çok hayvan dostumuz insanlar tarafından kötü muamele görüyor. İtiliyor, dövülüyor, kimileri korkuyor taşla sopayla yanından kovmaya çalışıyor ve genelde işkenceye maruz kalıp öldürülüyor. Aslında her şeyin biz insanlardan kaynaklandığını bilmenizi isterim. Çünkü onların istediği tek şeyin sevgi olduğunu bilmeyen insanlar var.

Benim isteğim, hayvanlara zarar verenlerin cezalandırılması ve halkımızın sokaktaki dostlarımızın sadece hayvan olmadığı, onlarında bizler gibi ihtiyaçlarının olduğunu bilmesi için bir farkındalık yaratmak.

Belediyenin destekleriyle sokakta bazı noktalara, parklara, kedi ve köpek dostlarımız için mama makinaları konmasını talep ediyorum. Bunun için yapmanız gereken tek şey bu kampanyayı imzalamak ve bana destek olmak. Onların bize ihtiyacı var. Yaşadığım yerde bu konuyla ilgili sıkıntılar yaşıyorum. Benim gibi düşünen bir çok kişinin yanı sıra düşüncelerimin ters düştüğü o kadar çok kişi var ki... Sokakta ayağıyla köpeği tekmeleyen de gördüm, arabasıyla vurup kaçan da. Ve elimden hiçbir şey gelmiyor, bu benim için çok acı verici. Sadece merhamet istiyorum. Bana destek olur musunuz?

Bugün İmge Su imzanı bekliyor!

İmge Su Turhan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sokak hayvanları için mama ve su makinası!». İmge Su ve imza atan diğer 434 kişiye katıl.