Türkiye HAPİSANELERİNDEKİ İŞKENCELERİ ve ZULÜMLERİ Durdurmak ve Duyurmak için KATKI VER

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Siyasiler ve tarafına HAKKI YEMEZLER bu kampanyayı başlattı
  • Türkiye'de 2013-2014 yılından sonra özellikle 15 Temmuz 2016 tarihinden sonra yüzbinlerce insana İktidar bileşenleri tarafından haksız ve hukuksuz bir süreç başlamıştır ve hâlâ devam etmektedir.

Kanun Hükmünde Kararnameler (KHKlar) ile yüzbinlerce insan Devlet Kurumlarından işinden edildiler. Özel sektörde Dernekler, Vakıflar, Üniversiteler, Okullar, Gazeteler, Televizyonlar yine KHKlar ile kapatıldı mallarına gasp edilerek el konuldu.

Bu insanların bir çoğuna delil, belge, ispat olmadan suçlar uydurularak gözaltına alınmalar, tutuklamalar ile hapislere atıldılar. Bırakın mahkemeye çıkartılmalarına uzun süre iddianame bile yazılmadan hapisanelere  konuldular.

Hapianelere doldurulan bu insanlar içinde Hamile kadınlar, Lohusa kadınlar, bebekli kadınlar, yaşlılar, hastalar, ev hanımları, öğretmenler, esnaflar, çiftçiler "DARBECİ, TERÖRİST, VATAN HAİNİ" gibi yalan, iftiralar ile hakzılıklara uğratıldılar. Darbe ile hiç alakası olmayan, veya yukarıdan gelen emirlerle "TATBİKAT VAR veya "Bir terör saldırısı var" diye göreve yollanan Subaylar, Askeri Öğrenci Harbiyeliler, Polisler hapislere atılarak oralarda İŞKENCELERE uğradılar ve halen daha uğruyorlar.

Hapisanelerde bu yüzden bir çok kişi öldü. Bilinçli olarak ölüme sürükleniyorlar. Ölüme mahkum ediliyorlar.

Dışarıda da mahkum aileleri dağılıyor, İntihar edenler oluyor.

Toplumsal duyarlılığın arttırılması, bu zulümlerin duyurulması için bu kampanyaya LÜTFEN DESTEK VERİN. Destek verin ki, iyi insanların kötü, zalim insanlardan daha cesur olduğunu gösterin. Dilsiz Şeytan olmakta kurtulun.

TEŞEKKÜRLER

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.