Kampanyanın muhatabı: hayvan haklari ve 2 diğer muhatap daha

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 15.000.

Eskişehir Sivrihisar ilçesinde meydana gelen köpeğe tecavüz olayının faili yakalandı. Fakat belli bir ödenek karşılığında serbest bırakıldı. Örtbas edilmeye çalışıldı. Biz buna izin vermeyeceğiz.

Tecavüz olayının para karşılığında cezasız kalması insanı dehşete düşürüyor. Bu kadar ucuz ve sıradan olamaz tecavüz. Tecavüz bir insana yapıldığında ne kadar korkunç ve igrencse ayni sekilde bir hayvana yapıldığında iğrenç ve korkunçtur. Tecavüz hiçbir canlıya karşı mesrulastirilamaz. Bunu kabul edemeyiz. Lütfen sizde ses verin. Yardımlarınızı bekliyoruz. Onların sessizliğinin sesi olalım. Çığlıklarını kelimelere yazılara dokelim. Bunu yapalım ki dünya cok daha yaşanılır olsun..

Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:
  • hayvan haklari
  • İnsan Hakları
  • haytap

Sezer Akdağ bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 10.339 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Sezer imzanı bekliyor!

Sezer Akdağ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sivrihisar’da köpeğe tecavüz eden caninin hapis cezası istemiyle dava edilmesini istiyoruz». Sezer ve imza atan diğer 10.338 kişiye katıl.