Petitioning hayvan haklari and 2 others

Sivrihisar’da köpeğe tecavüz eden caninin hapis cezası istemiyle dava edilmesini istiyoruz

Eskişehir Sivrihisar ilçesinde meydana gelen köpeğe tecavüz olayının faili yakalandı. Fakat belli bir ödenek karşılığında serbest bırakıldı. Örtbas edilmeye çalışıldı. Biz buna izin vermeyeceğiz.

Tecavüz olayının para karşılığında cezasız kalması insanı dehşete düşürüyor. Bu kadar ucuz ve sıradan olamaz tecavüz. Tecavüz bir insana yapıldığında ne kadar korkunç ve igrencse ayni sekilde bir hayvana yapıldığında iğrenç ve korkunçtur. Tecavüz hiçbir canlıya karşı mesrulastirilamaz. Bunu kabul edemeyiz. Lütfen sizde ses verin. Yardımlarınızı bekliyoruz. Onların sessizliğinin sesi olalım. Çığlıklarını kelimelere yazılara dokelim. Bunu yapalım ki dünya cok daha yaşanılır olsun..

This petition will be delivered to:
  • hayvan haklari
  • İnsan Hakları
  • haytap

Sezer Akdağ started this petition with a single signature, and now has 9,078 supporters. Start a petition today to change something you care about.

The only way hayvan haklari will listen

Every signature matters and makes the petition more powerful. Add your name today and help us win.