Kampanya Kapatıldı

#SivricehüyükDireniyor Yeni Maraş'lar Olmasın!

Bu kampanya 920 destekçiye ulaştı

Maraş'ta Alevi köylerinin ortak mera alanına, Suriyeli mülteciler için yapılmak istenen konteyner kent kampına karşı biz Alevi canların nöbeti sürmektedir. Suriyeli mültecileri yerleştirmek için koskoca ülkede bula bula Alevi köylerinin yakınına AFAD kamp yeri bulup kurmak, IŞID, El Nusra, El Kaide, Ahrar-uş Şam gibi vahşi katil piyon çetelerinin koruyucusu, destekçisi olan gericilerin yapmak istediği yeni katliamlar provasından başka bir şey değildir.

Diğer AFAD kamplarında olduğu gibi, kadın pazarlayan ve İslamcı terör örgütlerine adam devşiren bu projeye razılık gösterilmesi mümkün değildir. Hele ki Alevilerin yaşam alanı olan bir bölgede buna izin verilmesi olasılık dahilinde olamaz.

Maraş'ın kanlı izi, yüreğimizde acı hatırasını hala korurken buna meydan verecek ikinci bir ihtimale sonuna kadar karşı çıkacağız.

Maraş'ta Alevi köylerinin ortak mera alanına yapılmak istenen mülteci kampına dur demek için, imza kampanyamıza destek olun!

Alevi Gençlik Hareketi

Bugün Alevi Gençlik imzanı bekliyor!

Alevi Gençlik Hareketi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «#SivricehüyükDireniyor Yeni Maraş'lar Olmasın!». Alevi Gençlik ve imza atan diğer 919 kişiye katıl.