Doğrulanmış başarı

Mersin'deki katliama son verilsin. Failleri tespit edilsin gerekli yaptırımlar uygulansın.

Bu kampanya 1.031 destekçi ile değişim yarattı!

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Susanoğlu mahallesinde 2015 Kasım ayının başından itibaren sokak hayvanları biri veya birileri tarafından zehirlenmektedir. Bölgede ikamet eden bir kadının ifadesine göre sadece 4 Kasım 2015 tarihinde '8' köpek, 27.11.2015 tarihinde ise '6' kedi ve köpek zehirli yem verilerek katledilmiştir. Kaldı ki bu rakamlar sadece bölgede yaşayan bir bayanın tanık olduğu cinayetlerdir. Kim veya kimlerin yaptığı belirli olmasa da gün geçtikçe sokak hayvanları zehirlenmeye devam ediyor.

GÜNCELLEME * Silifke Belediyesi konuya ilişkin tarafımızla görüştü. Bu görüşme ve detayları güncelleme olarak kampanya destekçilerine bildirilmiştir.

Bu durumun bir an önce kontrol altına alınmasını, sokak hayvanlarının Büyükşehir Belediyesi ekiplerince koruma altına alınmasını ve bu katliamı yapan şahıs/ların tespit edilmesini istiyoruz.

Bugün Gökhan imzanı bekliyor!

Gökhan Çakır bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Silifke Belediyesi: Mersin'deki köpek katliamına son verilsin». Gökhan ve imza atan diğer 1.030 kişiye katıl.