Kampanya Kapatıldı

SEVGİ ANA BARINAĞI SAHİPSİZ KALMASIN

Bu kampanya 1.367 destekçiye ulaştı

Eskişehir Yolunun  Yaşamkent’e girişi olan yol ayrımının bulunduğu yerde Sevgi Ana  adında  bir köpek barınağı var.  Bu barınağın sahibi olan hanım köpekleri kısırlaştırtmayarak ölçüsüz bir şekilde çoğalmalarına  neden olmakta  ve tek   başına olduğu için de 700  , 750 civarında olan köpeklere bakamamakta onları  adeta oraya hapsederek  aç, susuz  kalmalarına, hasta olmalarına  neden olmaktadır.  Köpekler o  kadar aç,  o kadar perişanlar ki oradan geçerken tellerin arkasına attığımız  bir lokma ekmek için adeta birbirlerini parçalıyorlar.  Her taraf yavru köpek  kaynıyor.  Köpeklerin birçoğu hasta, uyuz bir deri bir kemik kalmışlar.

Bu bayan adeta  zavallılara   işkence  ediyor.  Fakat bütün bunlardan daha kötüsü Sevgi Hanım geçtiğimiz günlerde hastalanmış ve bir süre hastanede kalmış ,  bu süre içerisinde de barınaktaki hayvanları  kimseye emanet etmemiş. Hayvanlar açlıktan birbirlerini parçalayıp yemişler. Yavru köpekler kan revan içerisinde ölü bulunmuş.  Rastlantı sonucu güçlükle içeri giren hayvanseverler durumu kayıt altına almışlar ve sosyal medyada paylaşmışlar. İçerisi adeta bir çöp ev halinde.  Bu durum biz hayvan severleri çok üzüyor ve çaresiz bırakıyor.  Konu ile  ilgili  BİMER’e  Çankaya Belediyesi,  Büyükşehir Belediyesi,  Orman Bakanlığı  9. Bölge Müdürlüğü  bilgilendirildi.  Ancak bu güne kadar hiçbir çözüm bulunamadı. Lütfen bu barınak incelensin ve  gerekli  işlemler  yapılsın. Hiç olmazsa oradaki hayvanların kısırlaştırılması  sağlansın. Barınak bir şekilde ıslah edilsin. Ya da bu canlar için yeni bir yer gösterilsin. Bu konuda biz hayvan severler gerekli desteği vermeye hazırız.

Bugün Sunay imzanı bekliyor!

Sunay TOGAY bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SEVGİ ANA BARINAĞI SAHİPSİZ KALMASIN». Sunay ve imza atan diğer 1.366 kişiye katıl.