Petición cerrada
Dirigida a Director Servei Català de la Salut

Revocar l'adjudicació de la gestió del CAP de l'Escala a l'empresa EULEN

Per primera vegada CatSalut ha adjudicat la gestió d'un Centre d'Atenció Primària a una empresa privada. Fins ara el CAP de l'Escala estava gestionat per la Fundació Salut Empordà, una fundació sense ànim de lucre i de servei públic.

La multinacional EULEN, especialitzada en serveis generals com la neteja o seguretat, s'embutxacarà 29MEUR durant els propers 10 anys gràcies a una adjudicació que perjudica greument la Fundació Salut Empordà.

l'Ajuntament de l'Escala, la Fundació Salut Empordà i el Sindicats de Metges de Catalunya ja han mostrat el seu rebuig a l'adjudicació perquè temen que el servei en surti perjudicat i perquè suposa el primer pas cap a la mercantilització de la sanitat pública catalana.

 

Esta petición fue entregada a:
  • Director
    Servei Català de la Salut


    Marc Teixidor ha iniciado esta petición con solamente una firma y ahora la petición ha conseguido 1.525 personas que la apoyan. Inicia una petición tu mismo para crear los cambios que quieres ver.
    Hoy: Marc cuenta con tu ayuda

    Marc Teixidor necesita tu ayuda con esta petición «Servei Català de la Salut: Revocar l'adjudicació de la gestió del CAP de l'Escala a l'empresa EULEN». Únete a Marc y 1.524 personas que ya han firmado.