Başarı

Say NO to Dog Fights in Turkey! Köpek dövüşlerine son! Savaş Saran'a büyük ceza!

Bu kampanya 9.929 destekçi ile değişim yarattı!

Sayın Yetkililer,

Facebook'ta Savaş Saran isimli şahısın, kendi sayfasında paylaştığı köpek dövüşlerin resimlerin üzerinde dilekçemizi yazmaktayız. Savaş Saran isimli şahıs Bursa şehrinde yaşamaktadır, ve yaşadığı bölgede köpek dövüşlerini düzenlemektedir. Kangal üretimi yapıp yavruları dövüştermek üzere yetiştirmekte ve bilgi olmaksızın anestezik madde kullanmadan köpeklerini kulaklırını kesmektedir. Sayfasında yayınladığı dövüştürülmüş, kan ve yara içinde olan köpekleri resimlerini dilekçinin ekine bulunmaktadır. Fakat hayvan severler tarafından tepkileri görünce facebook hesabını kapattı.
Bu vahşet yasal dışı olması gibi, insani doğasına da aykırıdır. Hiç bir canlı böyle bir zalim ve acımasız davranışları hak etmiyor.Bu olayın böyle vahşeti yapan herkese örnek olmasını isteriz.

Bursa Emniyet Müdürü Sn.Selami Yıldızı ve Bursa Büyüksehir Belediye Başkanı'nı ilgili şahsin (adı Savaş Şaran) bulunması ve cezalandırılmasi konusunda gerekli adımları atmalarını rica ediyoruz
Hayvan Hakları Evrensel Beyannamesinin belirlediği ilkeleri karşısında köpek dövüştürme vahşetini gerçekleştiren şahıs (lar) 'ın gerekli cezayı almasını ve elinde bulunan köpeklere bölge yerel hayvan koruma görevlileri ile el konulmasını yüksek makamınızdan talep ediyoruz.
Dilekçeme 4982 sayılı Bilgi Edinme Kanunu ve 3071 sayılı Dilekçe Hakkının Kullanılmasına dair Kanun nezdinde 15 iş günü içinde cevap verilmesini arz ve talep ederiz.

Bugün Pati imzanı bekliyor!

Pati Istasyonu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Savaş Saran'a büyük ceza! Köpek dövüşlerine son!». Pati ve imza atan diğer 9.928 kişiye katıl.