ORTAÖĞRETİM MEZUNU HEMŞİRELERİN ATAMA SAYISI ARTIRILSIN!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Lise mezunu hemşireler olarak çok büyük mağduriyet yaşamaktayız. 12500 gibi güzel bir atamadan binlerce lise mezunu hemşireye düşen yalnızca "355" gibi komik bir rakam olmuştur.Binlerce kişi bu mesleğe yıllarını verdi.Gece gündüz demeden sınava çalıştı, yüksek puanlar aldı, sonrasında aniden bize atamaların azalacağına dair açıklama yapıldı. Peki bunca mezun niye verildi? Bizler neden aylarca sınav için ter döktük? Aldığımız yüksek puanlardan dolayı özel hastaneler bile bizleri işe almamaktadır, yüksek puanlarla aylardır işsiz bekliyoruz! Mağduriyeti gidermek için üniversite yolu açılacağı söyleniyor ama bizler üniversite okumadan mesleğimize atılmak için sağlık meslek liselerini tercih ettik.. Bizler sizden hakkımız olan atama sayısını geri istiyoruz! "Adil bir dağılım" istiyoruz! Lisans mezunları ile aramızda "17 kat" fark olsun istemiyoruz! 2016 KPSS geçerli olduğu süresince en az "3000 lise mezunu hemşire" ataması talep ediyoruz! Lütfen sesimize kulak verin!

Bugün Feyzullah imzanı bekliyor!

Feyzullah Çağlayan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SAĞLIK BAKANLIĞI: ORTAÖĞRETİM MEZUNU HEMŞİRELERİN ATAMA MAĞDURİYETİ!!!». Feyzullah ve imza atan diğer 2.330 kişiye katıl.