Meleğimizin hayatına dokunun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Merhaba Dostlar, Bildiğiniz üzere arkadaşım Melek Çelik akciğer kanseri ile savaşmaktadır. 5 ay önce timoma ( akciğer kanserinin en basit türü) düşünülerek ameliyata alınan arkadaşım ameliyat sonrasındaki patoloji raporunda A tipik karsinoid tümör ( akciğer kanserinin agresif türü) olduğunu öğrendik. O günden bugüne kadar savaşımız radyoterapi - kemoterapilerle devam etti. Şimdi onun için bir umut doğdu. Yurt dışında ( Küba'da) hastalığının tedavisinin mümkün olduğunu öğrendik ve heyet tarafından tedavisi kabul edildi. Bu sürece gelene kadar arkadaşım hiçbir maddi yardım almayarak tedavisini kendi imkanlarıyla yaptırdı. Ama Küba'daki ve buradaki tedavi süreci onun altından kalkamayacağı kadar yüksek olduğu için ( ortalama 400 bin TL) bizlere ihtiyacı var. Biliyorum ki arkadaşım herkesin hayatına ufak yada büyük dokunuşlar yapmıştır. ŞİMDİ SIRA BİZDE... Siz dostlarımızdan küçükte olsa maddi yardımlarınızı bekliyoruz. Yapan yapamayan herkese şimdiden çok teşekkür ediyoruz.  Telefon numarası: 0541 413 18 26