Hayvanların tedavileri için kullanılan ilaçların ücretsiz olması

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
sağlık bakanlığı tarafına Özlem Ağdiken bu kampanyayı başlattı

Herkese merhaba. Hemen hemen hepimiz her gün yolda, sokakta hastalanmış, halsiz, bakımsız, aç olan yüzlerce hayvan görüyoruz arkadaşlar. Yardım etmek istesek bile imkan yetersizliğinden tedavi süreci yarım kalıyor veya tedavi edilemeyen minik dostlarımızı kaybediyoruz.

Bu kadar çaresiz, aç olan, hasta minik dostumuz varken yardım edememek oldukça üzücü. İmkanlar yetersiz olduğu için, yeterli olsa bile ancak birkaç tanesine yetişebildiğimiz için bu kampanyayı başlatmak istedim. Sokak hayvanları için gerekli olan tedaviler, ilaçlar ücretsiz olmalı yada fiyatları cüzi bir rakam olmalı. Yardım kampanyalarından istenilen sonuç elde edilemiyor maalesef. Ve çoğu canımızı kaybediyoruz.

Lütfen unutmayalım arkadaşlar; tıpkı bizim gibi her canlının yaşam hakkı vardır. Soğuk zorlu günlerin ardından onlara elimizi uzatıp, yaralarını sarabiliriz. Kendimde sokaktan sahiplendiğim minik patili dostumdan yola çıkarak söyleyebiliyorum ki; kurtarılan her hayat bu canlara umut olacaktır. Lütfen el ele verelim ve bu canlara umut olalım ��

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.