Coronavirüs sebebiyle AVM'ler kapatılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Merhaba!

Yüzlerce alışveriş merkezinde, binlerce çalışanlar olarak virüsten korunmamız YOK! 14.03.2020 tarihinde sunulan çalışma saatleri 12.00-20.00 olsun teklifi Istanbul'daki hemen hemen her alışveriş merkezi tarafından REDDEDİLDİ ! Alışveriş merkezleri dezenfekte edilmiyor, çok sayıda insan girişi olduğu için kendimizi korumamız mümkün değil. 14 gün kuluçka süresi olan ve belirtileri belli olmayan, her bireyde farklı etkiler gösteren, bağışıklık sistemini kötü yönde etkileyen bir hastalığın bizlere yansımaması mümkün değil. Yaşlılar, gençler, en önemlisi de çocuklar. Henüz geliştirilen bir sağlık yöntemi olmadığı için hepimiz tehlike altındayız. Korunmak amaclı okullar tatil edilse de kimse buna önem vermediği için insanlar sürekli dışarda. Ve çalıştığımız alışveriş merkezlerinde bir kişiye bulaşması demek 100'den fazla çalışan insanın bu virüse kapılması, hayatlarımızın tehlikeye girmesi demek.

Lütfen bizleri, ailelerimizi düşünerek destek olur musunuz? Daha fazla insan zarar görmesin, bu tehlike daha fazla yayılmasın.