3000 Diş Hekimi Atama Bekliyor

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Ülkemizde ağız ve diş sağlığı problemi yaşayan hasta sayımız oldukça fazladır. Fakat artan mezun sayısına rağmen devlette yeteri kadar diş hekimi istihdamı sağlanamamaktadır. Bunun neticesinde de ağız diş sağlığı merkezlerimizde ve devlet hastanelerimizde hekimlerimizin çalışma koşulları ağırlaşmakta ve hekimlerimiz kısıtlı zamanda normalden daha fazla sayıda hastaya tedavi hizmeti vermeye çalışmaktadır.

Ayrıca bu durumdan hastalarımız da şikayetçidirler. Tedavileri için yakın tarihe randevu alamamakta ve devlet hastanelerinden yeterli sağlık hizmeti alamadıklarından yakınmaktadırlar.

Bizler 3000 kadar diş hekimi olarak hastalarımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek ve devletimize hizmet edebilmek için 2018 yılında 3.açıktan atamayı bekliyor ve atama bekleyen 3000 kadar diş hekimimizin talebine cevap verecek sayıda kontenjan talep ediyoruz.

Bugün Diş Hekimleri Topluluğu imzanı bekliyor!

Diş Hekimleri Topluluğu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanlığı : 3000 Diş Hekimi Atama Bekliyor». Diş Hekimleri Topluluğu ve imza atan diğer 2.283 kişiye katıl.