Çok geç olmadan yoğun bakımdaki SMA hastası Arel Bebeği ilacına kavuşturalım

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.
5.000 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın yerel basında yer bulma ihtimali artar.
sağlık bakanlığı ve tarafına Begüm Ünalan bu kampanyayı başlattı

Babası tarafından hasta olduğu için maddi ve manevi destek görmeyen, annesinin tek başına savaştığı , yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren henüz 10 aylık Arel bebek için 160 bin kişinin 100 Türk Lirası vermesine ihtiyacımız var. Zolengsma ilacı için alınan teklif 1.823.500 Euro .Kampanyada şuan %24'teyiz ve çok yavaş ilerliyor.Sağlık Bakanlığından destek görmeyen SMA'lı bebeklerden biri de Arel Bebek. Arel ,15 gündür yoğun bakımda ve entübe durumda. Kalbi 3 kere durdu, nabzı ve solunumu sıfıra indi ve sol akciğeri iflas etti. Ancak Arel o kadar güçlü bir bebek ki onun için çabalayan annesinden güç alarak hayatta kalmak için inanılmaz çaba sarfediyor. Bu bebeğin nefesi olalım, umut olalım, elden ele yayalım bu kampanyayı. 5 TL-10 TL,elimizden ne gelirse , o gün içeceğimiz bir kahve parasını bir bebeğin hayatını değiştirmek için kullanalım. Herkesin yardımına ihtiyacımız var. Arel için zaman çok çok az. Kampanyaya bakıp geçmeyelim. Arel'in videolarını izlediğinizde ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız, o bakışları karşılıksız bırakmayalım ne olur. Kampanya valilik onaylıdır.  Arele Umut Ol yazarak her yerden ulaşabilirsiniz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.