Bademler Doğal Yaşam Köyü kapılarını İzmirli depremzedelere açsın

Confirmed victory

Bademler Doğal Yaşam Köyü kapılarını İzmirli depremzedelere açsın

This petition made change with 49 supporters!
UniBademler started this petition to S.S. Bademler Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi

İzmir Depremi hepimizi derinden yaraladı. Bu tarifsiz acıya kayıtsız kalmayan, dayanışma çağrısı yapan herkese ve herkesle, tarifsiz bir minnet ve gurur duyuyoruz. Bir sonraki adımda, depremzedelerin daha büyük ve çözümü daha zor dertlerine derman olabilmek için Bademler Köyü olarak Doğal Yaşam Köyümüz'ün kapılarını depremzedelere açmayı öneriyoruz. Şehirdeki bir çok otel gibi, tüm depremzedelerin başlarını sokacak bir çatıları olana kadar, sokakta kalan yurttaşlarımızın geçici barınma ihtiyacını karşılayabilecek herkese örnek olalım istiyoruz.
Bademler Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifimiz bünyesindeki Doğal Yaşam Köyü'nde 9 adet bungalov ile birlikte yemekhane, kafeterya gibi temel ihtiyaçların karşılanabileceği rekreasyon ve yaşam alanları da mevcut. Köylülerimizin kendi talepleri üzerine, depremden etkilenen ve evsiz kalan yurttaşlarımızı mümkünse daha kalıcı bir çare bulunana kadar kadar Doğal Yaşam Köyümüz'de misafir etmeyi Tarımsal Kalkınma Kooperatifimzden talep ediyoruz.

Confirmed victory

This petition made change with 49 supporters!