Polislik 31 Aralık Şartı Kaldırılsın! (Yaş Kampanyası)

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Polis adaylarının yaş sınırının gün alma konusu olması nedeniyle henüz belirlenen yaşı doldurmadan bir çok aday polislik şansını kaybetmektedir. (Çünkü yönetmelikteki 31 Aralık ibaresi yüzünden adaylar yaşlarını doldurmadan gün almış olmaktadırlar.. ) Mağdur olan binlerce gencin hayallerine ulaşabilmesi adına Pomem,pmyo,paem ve pöh yaş sınırının sınavın yapıldığı yılın "1 Ocak tarihi itibariyle belirlenen yaşını doldurmamış olmak" olarak düzenlenmesini siz büyüklerimizden talep etmekteyiz.Diğer kamu kurumlarında,merkezi alımlar ve askeri okula öğrenci almları dahil birçok alımda 1 ocak tarihinin esas alındığı açıkça görülmektedir.

Örnek olarak uzman çavuş alımlarında şartlara baktığımız zaman yaş şartının Müracaatın yapıldığı yılın Ocak ayının ilk günü itibariyle yirmi beş yaşını bitirmemiş olmak şartı aranmaktadır.  olduğunu görmekteyiz. Biz polis adayları da polislik yaş şartının bu şekilde olmasını istemekteyiz.

Gereğini değerli büyüklerimizden arz ederiz...

www.polisnoktasi.com

www.polisnoktasi.com/soru-cevap

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Süleyman Soylu : Polislik 31 Aralık Şartı Kaldırılsın! (Yaş Kampanyası)». N ve imza atan diğer 263 kişiye katıl.