Fuad Abbasov üçün Rusiya Federasiyasının rəhbərliyinə müraciət üçün imza kampaniyası

0 людей подписали. Следующая цель: 7 500

9 QAT DÜNYA, 3 QAT AVROPA ÇEMPİONU ARAZ MUSAYEV VƏ VƏKİLLƏR KOLLEGİYASININ ÜZVÜ RAMİL RÜSTƏMOVUN BİRGƏ MÜRACİƏTİ:

Həmyerlimiz və tanınmış jurnalist olan, Rusiya Federasiyasında yaşayan Fuad Abbasova qarşı erməni düşmənlərimiz tərəfindən onun həbs olunması, ona qarşı sui-qəsd edilməsi kompaniyası aparılır. Bildiririk ki, Fuad Abbasov həmişə Azərbaycan xalqının və ümumilikdə Türk dünyasının maraqları uğrunda mübarizə apararaq bizi layiqincə təmsil edir. Həmyerlimiz və fəxrimiz olan Fuad Abbasovun müdafiə olunması üçün bütün türk dünyasına, xüsusən Rusiya Federasiyasında yaşayan türk və azərbaycanlı qardaşlarımıza müraciət edirik!!! Fuad Abbasov Türk dünyasının fəxridir və qürur mənbəyidir!!! Əgər qardaşımız Fuad Abbasova qarşı təzyiqlər davam edərsə və sui-qəsdin qarşısının alənması, onun təhlükəsizliyinin təmin olunması üçün

Rusiya Federasiyasının prezidenti cənab Vladimir Putinə müraciət olunması məqsədi ilə imza toplanması kompaniyasına başlayacağıq!!!