Ruhsatsız Ölüm Kampı Olan Aydın Büyük Şehir Belediyesi Barınağını DKMP Kapatsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 7.500.

15 YILDIR  AYDIN BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNİN BARINAĞININ ARKA BÖLÜMÜNDEKİ VATANDAŞIN ARAZİ ÜZERİNE KURULMUŞ OLAN  RUHSATSIZ ŞEKİLDE YAPTIĞI YERİN KAPATILMASI GEREKMEKTEDİR. VATANDAŞIN HİSSELİ ARAZİSİ ÜZERİNE KURULAN BU YERDE , AYDIN BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ DAHA ÖNCE DEFALARCA BARINAĞA GELEN SAHİPSİZ SOKAK HAYVANLARINI ZEHİRLEMİŞ BUNLARINDA VİDEOLARI FOTOĞRAFLARI VE BELGELERİ YAYINLANMIŞTIR. ARAZİ SAHİBİNİN ÖLMESİNİN ARDINDAN HİSSELİ ARZİYE  OLAN VE BUNDAN FIRSAT BİLEN AYDIN BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNİN BU İZİNSİZ RUHSATSIZ OLARAK  KULLANDIĞI ARAZİYDE SAOKAK HYVANLARININ ZEHİRLENMESİNE GÖZ YUMAN VE RUHSATSIZ OLARAK İŞLETMESİNE GÖZ YUMAN  AYDIN DOĞA KORUMA MİLLİ PARKLAR MÜDÜRLÜĞÜ YILLARDIR BUNA GÖZ YUMARAK KATLİAMA DESTEK OLMAKTADIR. RUHSATSIZ BU ÖLÜM KAMPININ KAPATILMASI İÇİN HAYDİ SENDE İMZA VER . AYDIN DOĞA KORUMA MİLLİ PARKLAR MÜDÜRLÜĞÜNÜN GÖREVİ YAPMAYARAK SUÇA ORTAK OLMASINA SENDE DUR DE..