Vikipedi'yi erişime açmak

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Biliyorsunuz ülkemizde birçok site (YouTube, Twitter, Facebook bunlardan bazıları olmak üzere) belirli sebeplerle halka erişimi kapatılıyor, bunun uzun süredir devam eden bir başka örneği ise "Özgür ansiklopedi" olarak da herkesin bildiği ve kontrollerden geçerek herkesin yeni bilgiler ekleyebildiği, birçok insanın herhangi bir şeyi araştırırken ilk kaynağı, birçok dilde sayısız tanım ve açıklamaya ulaşabildiğimiz bu sayfa 29 Nisan 2017'den beri Türkiye'de mahkeme kararıyla kapatıldı. Herhangi bir zarara yol açtığını düşünmediğim, tam aksine birçok konuda birçok insana yardımcı olmuş bu engin bilgi kaynağına erişimimizin kısıtlanmasını çok büyük bir haksızlık olarak görüyorum. Çok geç kalmış bu kampanya belki yeterince ses duyurarak açılmasını sağlayabilir.

Bugün Bora imzanı bekliyor!

Bora Ergör bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «RTÜK: Vikipedi'yi erişime açmak». Bora ve imza atan diğer 121 kişiye katıl.