RTÜK Sen Anlat Karadeniz dizisine dokunmayın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

ŞİDDET MAĞDURU KADINLARA UMUT OLAN, ONLARIN KAPILARIN ARKASINDA YAŞADIKLARINI İLK DEFA GÖZLER ÖNÜNE SERECEK KADAR CESUR BİR DİZİ OLAN, TOPLUMA EMPATi DUYGULARINI AŞILAYAN VE MERHAMETİN İNSAN OLMANIN İLK ŞARTI OLMASINI ANLATAN BU DİZİYE SAKIN DOKUNMA RTÜK.

AYRICA ŞİDDET UYGULAYAN İNSANLARI KÖTÜLEYEN, YEREN, AŞAĞILAYAN VE TOPLUMSAL BİLİNCİ UYANDIRMAYI AMAÇLAYAN BU DİZİ ŞİDDETE UĞRAYAN NEFESLERE HEMNEFES OLMAYI AMAÇLAMAKTADIR.

ŞİDDET UYGULAYAN ERKEKLERİN GENELLİKLE DİNİ KİSVELERİ ALTINDA YAPTIKLARINI DA UNUTMAYAN SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİ DİNİ YOLLA DA NİKAHIN ŞARTLARI, DUL KADINLA EVLENMENİN KÖTÜ BİR ŞEY OLMADIĞI ZİRA PEYGAMBERİMİZİN BİLE DUL BİR KADINLA EVLENMESİ VE ONU BAŞ TACI ETMESİ GİBİ FİKİRLERE DAYANDIRMIŞ, DİNE GÖRE BİLE KADINA ŞİDDETİN DOĞRU OLMADIĞINI MİLYONLARA YANİ GENİŞ HALK KİTLELERİNE İLETMİŞTİR.

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİNİN AYRICA TRABZON KÜLTÜRÜNÜ AZERBAYCANDA, İRANDA VE HATTA AVRUPADA İZLEYEN İNSANLAR ARASINDA BİLE KARADENİZ İNSANLARININ CESUR, MERT, YİĞİT OLDUĞUNU AŞILAYARAK TANITMIŞTIR. ÜLKENİN VE HATTA YABANCI ÜLKELERİN ÇOĞUNDA SEN ANLAT KARADENİZDE TANITIMI ÇALAN MÜZİKLERİN DİNLENMESİ BUNA ÖRNEKTİR.

Bugün mert imzanı bekliyor!

mert karalı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «RTÜK: RTÜK Sen Anlat Karadeniz dizisine dokunmayın». mert ve imza atan diğer 1.585 kişiye katıl.