0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Rize’ye bağlı Ardeşen ilçemizde sokak hayvanlarımız oldukça kötü durumdadır bir çoğu sakat ve hastadır, şahsım hepsini kurtarmaya yetmiyor gücüm biryere kadar gidiyor oysa ilçemizde barınağımız ve veterinerimiz olsa hem zaman kaybı hemde hayvanları o şekilde bırakmamış olacağım kalıcı hasta olanlar için barınakta rahatça bakılacakları bir ortam olacak sakat bir şekilde yollarda dolaşmayacaklar üstüne yerel halkta bu konuda oldukça duyarsızdır bu kadar vicdansız insanla bir arada olmak artık benim psıkolojimi bozmaktadır çünkü buradaki insanlar köylerine aldıkları köpek tavuk yeyince ya o köpeği silahla vuruyor ya da inip çarşıya bırakıyor bu şekilde çarşıda hayvan nüfüzu fazla bir çoğu uyuz ya da araba çarpmış sakat bir tek ben yetmiyorum buraya lütfen yardımcı olun

Bugün Melek Buket imzanı bekliyor!

Melek Buket Aşık bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Rize valiliği: Ardeşen Belediyesine bir barınak ve veteriner hekim istiyoruz hayvanlarımız kötü durumda». Melek Buket ve imza atan diğer 687 kişiye katıl.