Başarı

Rize Anadolu Lisesi (RAL) Kapatılmasın!

Bu kampanya 3.076 destekçi ile değişim yarattı!

Rize Valisi Sayın Erdoğan BEKTAŞ'ın kamuoyuna duyurduğu meslek liselerinin oranını arttırma, akademik liselerin oranının azaltılması planı çerçevesinde gerçekleştirmek istediği anlaşılan Rize Anadolu Lisesi'nin kapatılması ve kapanana kadar Rize Ali Metin Kazancı Anadolu Lisesi'ne taşınması yönündeki planın tekrar gözden geçirilmesini rica ediyoruz.

Zira Rize Anadolu Lisesi Rize'nin en köklü anadolu lisesi olmakla beraber aktif bir şekilde, Rize içerisinde elde ettiği başarılarıyla, sosyalliğiyle ve etkin bir şekilde faaliyetlere katılımıyla öne çıkan bir eğitim kurumudur.
Okulumuz gerek konumu ve fiziki çevre olarak sağlamış olduğu ferahlık, gerek bize sunduğu kütüphane, bilgisayar sınıfı, ders çalışma salonu, laboratuvarlar, kitap okuma köşeleri, satranç köşeleri, masa tenisi odası, büyük ve küçük konferans salonları ile biz öğrencilerine sıcak bir ortam sağlamaktadır.

Kurulduğu günden bu yana vatanına, milletine bağlı, devletine katkı sağlamayı görev edinen bireyler yetiştirmiştir. Gerek yetiştirdiği öğrencilerle gerek elde ettiği il ve bölge kapsamında başarılarla -19 birincilik, 18 ikincilik, 13 üçüncülük- adını çokça duyurmuş ve Rize'mizin markası haline gelmiştir. Bu sebeplerden ötürü sayın Valimiz Erdoğan BEKTAŞ'ın konuyu tekrar değerlendirmesini arz ediyoruz.

Bugün Esra imzanı bekliyor!

Esra Telci Kaptan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Rize Anadolu Lisesi (RAL) Kapatılmasın!». Esra ve imza atan diğer 3.075 kişiye katıl.