Kampanya Kapatıldı

Rixos, hayvanlı gösterilere başlamadan son ver!

Bu kampanya 575 destekçi ulaştı

Dün gittiğim sinemada, film öncesi izlediğim bir reklamda gördüm ki, Rixos The Land of Legends Theme Park Otel’de bir tema parkı bulunuyormuş. Biraz araştırdıktan sonra, 1800 kişilik stadyumu bulunan ve 20 Nisan’da gösterilere başlayacak olan parkta her gün yunus, mors ve beyaz balina gösterileri yapılacagini gördüm.

Tepkimi dile getirmek için oteli aradığımda, bunun normal olduğunu, Serik Belediyesi’nden gelen hiçbir kısıtlama olmadığını, hayvanseverlerin de hiçbir tepkisiyle karşılaşmadıklarını söylediler. Üstelik o hayvanların tüm ailesinin yalnızca gösteriler için yetiştirildiği ve hiç doğal ortamlarını görmediklerini, sanki çok normalmiş ve yaptıkları haklı bir eylemmiş gibi anlatmaya devam ettiler.

Rixos Otelleri ve Serik Belediye Başkanı’na sesleniyorum;

Doğal hayatlarında, tuzlu suda, denizlerde olması gerekirken klorlu havuzlarda hapsedilen o hayvanlar bizim eğlence aracımız olamaz. Onları ait olduğu yaşam alanlarından bir gösteri uğruna, daha çok para kazanmak uğruna koparamayiz.

Lütfen buna tepkinizi en azından bir imzayla gösterin. Belki tepkiler bu cirkin gosterileri engelleyebilir.
Bu ve bunun gibi "HAYVANLI HİÇBİR GÖSTERİYE GİTMEYİN!"

Sadece bir imza ile onları özgürlüğüne bir adım daha yaklaştırabilirsiniz!

Bugün dilara imzanı bekliyor!

dilara sendil bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Rixos, hayvanlı gösterilere başlamadan son ver!». dilara ve imza atan diğer 574 kişiye katıl.