Kampanya Kapatıldı

RESMİ HAYVAN KORUMA GÖNÜLLÜLERİ BELEDİYELERCE KORUNSUN!

Bu kampanya 686 destekçiye ulaştı

Belediyelerce görevlendirilen resmi hayvan koruma gönüllüleri zor durumdadır. Onlarca hayvanı himayesine alan, bakan,besleyen, koruyan gönüllüler vatandaşın şikayetiyle belediyelerce sürekli zor durumda bırakılmakta ve evlerine sanki eroin kaçakçılığı yapıyorlarmış gibi baskınlar düzenlemektedirler.

Gönüllülere her yıl eğitimle gönüllü kartı veren Orman ve su işleri ile Belediyeler en ufak şikayette bu gönüllülerin kapısına dayanarak ya ceza kesmekte ya da baktığı hayvan sayısını azaltmasını istemektedir. YANİ EVLATLARI GİBİ BAKTIKLARI CANLARI SOKAĞA ATMALARINI İSTEMEKTEDİR ! CEZA İÇİN KAPIYA DAYANANLAR İLE SEMİNER VE DERSLERLE BELGE VERENLER AYNIDIR !!! Belediyelerin ve gönüllülerin ekip halinde çalışması gerekirken belediyeler , tam tersi olarak hayvan sayısı konusunda baskı yapmaktadırlar. Halbuki belediyelerin yapması gerekenleri bu gönüllüler hiç bir beklentileri olmadan yapmakta ve belediyelere destek olmaktadırlar. Belediyeler bu gönüllüleri koruması gerekirken bazı işgüzar vatandaşların şikayetleriyle hem zavallı canları hem de gönüllüleri zor durumda bırakmaktadır. Valilik onaylı bu gönüllü kartlarının neden verildiğini anlamış değiliz.

TALEBİMİZ: Belediyelerin görevleri gereği, vatandaşlardan çok hayvan koruma gönüllülerine destek olmalarıdır.

Talebimize ilişkin tarafıma 4982 ve 3071 sayılı yasalar gereği bilgi ve cevap verilmesini emir ve müsaadelerinize saygılarımızla arz ederiz.

Bugün Hilal imzanı bekliyor!

Hilal Dokuyucu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «RESMİ HAYVAN KORUMA GÖNÜLLÜLERİ BELEDİYELERCE KORUNSUN!». Hilal ve imza atan diğer 685 kişiye katıl.