Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 4.005 destekçi ile değişim yarattı!

Bizler Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksekokulu mezunlarıyız. 1957 yılında eğitime başlayan Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulumuz 1982'de Marmara Üniversitesi bünyesine katıldı. 1986'de fakültemiz Beşiktaş'tan Acıbadem kampüsüne taşındı.  Acıbadem kampüsünün girişine T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ DTGSYO (1957-1982) şeklinde mermer bir tabela konuldu. Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu'ndan mezun olan bizler Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni DTGSYO'nun devamı olarak görüyoruz. Bizler  Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksekokulu mezunları hiçbir zaman Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden kendimizi ayrı tutmadık.

Ancak bir sene evvel fakültemizin girişindeki bu tabela kaldırılıp yerine DTGSYO (1957-1982) yer almayan bir tabela konuldu. Bu yeni tabelada T.C. ibaresi de yer almıyor. Biz Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu mezunları fakültemizin dış kapısındaki tabelaya T.C ve DTGSYO (1957-1982) ve ibarelerinin eklenmesini veya yeni yapılacak tabelaya bu ibarelerin tekrar konulmasını istiyoruz. Saygılarımızla.

Önce dekanımıza başvurduk.

2014'de Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi dekanı Sayın Prof. Dr. İnci Deniz Ilgın'ın cevabı: Sayın Erol Ünal, yaklaşımınızı değerli bir öneri olarak algılamayı tercih ediyor ve tabelaya tarih ekleme konusunu dikkate alacağımızı bilgilerinize sunuyorum, saygılarımla. Prof. Dr. İnci Deniz Ilgın, Dekan

Ancak bu güne kadar bu konuda bir girişim göremediğimiz için bu imza kampanyası başlatıldı.

Bugün EROL imzanı bekliyor!

EROL ÜNAL bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «- Rektör Prof. Dr. M. Emin Arat: FAKÜLTEMİZİN TABELASINDAN T.C VE DTGSYO KALDIRILDI..! T.C. ve DTGSYO (1957-1982) ibarelerinin eskisi gibi fakültemiz girişinde tekrar yer almasını istiyoruz.». EROL ve imza atan diğer 4.004 kişiye katıl.