Doğrulanmış başarı

Rehber köpeği zehirlenen görme engelli Mustafa Demirtaş’a rehber köpek verilsin.

Bu kampanya 26.973 destekçi ile değişim yarattı!

Muğla'da yaşayan 51 yaşındaki görme engelli Mustafa Demirtaş'ın "Doddi" isimli kurt kırması rehber köpeğinin öldürülmesi beni ve bu haberi okuyan insanları çok üzdü. Mustafa Demirtaş sadece bir görme engelli değil aynı zamanda işsiz ve evinde su, elektrik gibi temel ihtiyaçlardan yoksun olan bir insan.

9 yıl önce yavruyken sahiplendiği köpeğini zehirli salam vererek öldürmüşler. Doddi için "O sadece bir köpek değil benim için bir insandı sanki. Elimi ayağımı kaybetmiş gibiyim. Her şeyimi zehirlemiş oldular" diyor.

Böyle bir caniliğin sorumlularının cezasız kalmaması elbette ki isteğimiz ancak Mustafa abinin eli ayağı olan Doddi'den sonra hissettiği çaresizlik durumunu gidermek daha acil görünüyor. Muğla Valiliği ve Muğla Büyükşehir Belediyesi bu üzücü durumu güzel bir hale çevirebilir.

Bu nedenle Muğla Valiliği ve Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden Mustafa Demirtaş'a bir rehber köpek, bir dost vermelerini istiyorsan sen de bir imza at.

Bugün Nazım imzanı bekliyor!

Nazım Özcan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Rehber köpeği zehirlenen görme engelli Mustafa Demirtaş’a rehber köpek verilsin». Nazım ve imza atan diğer 26.972 kişiye katıl.