Raftan kalkan ürünler barınaklardaki hayvanlara verilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

BİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE:

1995 yılından beri farkını ortaya koyan, uygun ve kaliteli ürünleri ile tüketiciye en uygun hizmeti sağlamayı hedefleyen ve her zaman halkın yanında duran tavır alan BİM bu özellikleri dolayısıyla halk tarafından benimsenmiş ve kısa zamanda Türkiye perakende sektörünün 1 numarası haline gelmiştir.

BİM son kullanma tarihi geçen ve raflardan kaldırılan ürünleri halk sağlığını riske atmamak adına imha etmektedir. Ülkenin her yerinde sahipsiz sokak hayvanlarımız yaşam mücadelesi vermekte, yaşam hakkına saygı duyan herkes bu canların yaşadıkları açlık sebebiyle kahrolmakta, ellerinden geldiğince beslenmelerine destek vermeye çalışmaktadır. Bununla birlikte barınak ve besleme bölgelerindeki sahipsiz kedi ve köpeklerin doyurulması ciddi bir problem olarak karşımıza çıkmaktadır.

BİM’den  raftan kaldırılan ürünlerin (et, süt, yumurta, yoğurt, makarna, peynir , ekmek vb.) çöpe atılmak yerine barınaklardaki sahipsiz canlara verilmesini istiyoruz.  Bu zamana kadar halktan yana ve halkın yanında tavır alması ile takdirimizi kazanan BİM’in bu sosyal sorumluluk projesi ile barınaklarda başlarını okşayacak, karınlarını doyuracak bir el bekleyen sahipsiz dostlarımızın da gönlünde taht kurması en büyük temennimizdir. Hiçbir menfaat gözetmeden sadece barınaklardaki sahipsiz canların yeterince beslenememesinden ötürü ilettiğimiz bu talebimizi geri çevirmeyeceğinizi umuyoruz.

Bugün A Ufuk imzanı bekliyor!

A Ufuk Işık bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Raftan kalkan ürünler barınaklardaki hayvanlara verilsin». A Ufuk ve imza atan diğer 1.274 kişiye katıl.