Mr. Özcan ALTUNDİŞ devrait poursuivre sa mission Sn. Özcan ALTUNDİŞ görevine devam etsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Değerli dostumuz, Nijer - Türk dostluk hastanesi müdürü, Nijer'deki Türk topluluğunun kıymetli üyesi Sn. Özcan ALTUNDİŞ beyefendiyi öncelikle hastane bünyesindeki hizmetleri ve geliştirmelerini, Nijer'deki Türk unsurlarına ve Nijerli kardeşlerimize verdiği önemli katkı ve desteklerini, güzel hizmetlerini çok takdir ediyoruz. Sağlık bakanlığının aldığı ani bir kararla aramızdan ayrılmasına derin üzüntü duyacağız ve Nijer Türk hastanesi bünyesindeki başarılı olduğu müdürlük görevine ve güzel hizmetlerine devam etmesini talep ediyoruz.

Nous apprécions notre cher ami, le directeur de l'hôpital d'amitié nigéro-turc, membre estimé de la communauté turque au Niger, M. Özcan ALTUNDİŞ pour ses services et améliorations au sein de l'hôpital, sa contribution et son soutien importants au Niger et à notre frères et sœurs Nigérien. Nous regretterons profondément son départ en raison de la décision soudaine du Ministèrie de la Santé de la Turquie et exigerons qu'il continue son rôle fructueux au sein de l'hôpital de l'amitié Nigero Turque et ses bons services.

We highly appreciate Our Dear friend, the director of the Nigero - Turkish friendship hospital, esteemed member of the Turkish community in Niger, Mr. Özcan ALTUNDİŞ for his services and improvements within the hospital, his important contribution and support to Niger and to our Nigerien brothers and sisters. We will deeply regret his departure due to the sudden decision of the Ministry of Health of Turkey and demand that he should continue his successful role within the Nigero Turkish hospital and his good services.