PTT A.Ş. ve Türk Telekom A.Ş. Taşeron çalışanlarının kadroya geçirilmesi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

24 Aralık 2017 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile düzenlenen taşeron yasası kapsamına, bu ülkeye uzun yıllar hizmet etmiş, muhabere olmadan muharebe olmaz mantığı ile yola çıkarak, bir ülkenin , hatta o ülke güzel Türkiye'miz ise, haberleşmesini sağlayan dev firması PTT A.Ş. bünyesine bağlı tüm taşeron firmalarda hali hazırda çalışmakta olan tüm taşeron işçilerinin kadroya geçirilmesi için desteğinizi bekliyoruz ve her bir imzadan sonra BİMER e çağrı kaydı açılmasının da faydalı olabileceğini düşünüyoruz.

Bugün BORA imzanı bekliyor!

BORA ALPER bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «PTT A.Ş. ve Türk Telekom A.Ş. Taşeron çalışanlarının kadroya geçirilmesi». BORA ve imza atan diğer 986 kişiye katıl.