Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Koç Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ümran İnan ve 1 diğer muhatap daha

Tam Burslu Olmayan Öğrencilerden Aldıkları Ek Dersler İçin Para Alınmasın

Koç Üniversitesi yeni başlattığı uygulamayla artık tam burslu olmayan öğrencilerden aldıkları fazladan derslerden para alarak, başta vaat ettiği burada "okulu erken bitirebilirsiniz", "burada çift anadal yapmak kolaydır", "kaldığınız veya bıraktığınız dersleri kolayca yeniden alabilirsiniz" şeklinde verdiği vaatleri tutmamıştır. Ayrıca öğrencilere ve velilere başta verdiği eğitim ücretinin artış koşullarını ve sözleşme sonucu vaat etmiş oldukları ders alma imkanlarını sağlamamıştır.

Bu yeni uygulama sonucu;

1.Hazırlık süresi uzadıktan sonra zararını telafi etmek amacıyla fazladan ders alan öğrenciler, ek ders için ücret ödemek zorunda kalacak.

2.Artık öğrenciler fazladan birşey öğrenmek veya uzmanlaşmak istediği alanlarda ders almak istemeyecekler.

3.Aileler ücretin artmaması için ek ders almamaları veya kalmamaları için baskı yaparak, öğrenciler üstünde baskı oluşturabilecektir.

Koç Üniversitesi'nin herşeyi para olarak gören bir kurum olması, var olan kurum imajına da zarar vereceği ve öğrenciler üstünde net bir zarar oluşturacağı için değişmesi gerekmektedir.

Saygılarımla,
Mertkan TORUN
2012 Girişli Fizik Öğrencisi

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Koç Üniversitesi Rektörü
    Prof.Dr.Ümran İnan
  • Koç Üniversitesi Kayıt ve Kabul Müdürü
    Zafer Gürelli

Mertkan Torun bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 1.467 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Mertkan imzanı bekliyor!

Mertkan Torun bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Prof.Dr.Ümran İnan: Tam Burslu Olmayan Öğrencilerden Aldıkları Ek Dersler İçin Para Alınmasın». Mertkan ve imza atan diğer 1.466 kişiye katıl.