Victory

Minimizim i produkteve serbe e maqedone

This petition made change with 221 supporters!


Mujmë me filozofu lloj-lloj mençurie analitike, por sa t'i kemi furnizues kryesorë Serbinë dhe Maqedoninë, çdo retorikë tjetër është boshe.Today: Ridvan is counting on you

Ridvan Bunjaku needs your help with “Populli i Kosovës: Minimizim i produkteve serbe e maqedone”. Join Ridvan and 220 supporters today.