Victory

BOLL MA! POLITIKANË TË KOSOVËS, MERRUNI VESH DIQYSH!

This petition made change with 26 supporters!


Ne të poshtënënshkruarit kërkojmë nga të gjithë politikanët e Kosovës të mirren vesh sa më herët për themelimin e qeverisë dhe të procedojnë me trajtimin e të gjitha çështjeve, të mëdha e të vogla që na preokupojnë të gjithëve.
Nuk na intereson kaq shumë se kush është në pozitë e kush në opozitë sa na intereson të procedojmë tutje sa më shpejt me zhvillim. Se metëm, na hongër dreqi!Today: Ridvan is counting on you

Ridvan Bunjaku needs your help with “Politikanët e Kosovës: BOLL MA! POLITIKANË TË KOSOVËS, MERRUNI VESH DIQYSH!”. Join Ridvan and 25 supporters today.