Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 751 destekçi ile değişim yarattı!

Kamu Personeli Alımı Haber Sitesi olarak yeni bir imza kampanyası ile karşınızdayız. Biz her zaman takipçilerimizin sesi olduk, olmaya da devam edeceğiz.

Polis, sözleşmeli er ve uzman çavuş alımlarına lise mezunları da başvurmalıdır. Güvenlik araştırmasıysa güvenlik araştırması, başka ne gerekiyorsa lise mezunları için yapılmalı ve sonunda temiz olduğu devlet tarafından kanıtlanan lise mezunu olan adaylar bu mesleklere başvurma hakkına sahip olmalıdırlar.

Lise mezunlarının üniversite okumamak dışında herhangi bir kusuru yok. Sonuçta üniversite mezunları da bu işin eğitimini veren yerlerden mezun değiller. Bu sebepten dolayı polislik gibi kutsal bir göreve, vatanını canından çok seven lise mezunları da başvurabilmelidir.

Polis, sözleşmeli er ve uzman çavuş başvurularında bir diğer şart yaş sınırıdır. Yaş sınırı bu konularda biraz daha ileri çekilmelidir. Böylece içinde vatan sevgisi bulunan kişiler de sırf yaşları yüzünden işe girememek zorunda bırakılmazlar.

Yaş sınırı ve önlisans, lisans mezun olma şartı kaldırılırsa daha birçok vatanseverin bu işlere başvuracağı aşikar. Yaş sınırlamasıyla insanların istedikleri meslekleri yapmaya engel olunuyor.

Eğer siz de yaş sınırının ve mezuniyet şartının kaldırılmasını istiyorsanız lütfen bu kampanyayı imzalayınız. Ayrıca buraya tıklayarak yaş sınırlaması ve mezuniyet şartı hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bugün Kamu Personeli imzanı bekliyor!

Kamu Personeli Alımı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Polis, Sözleşmeli Er, Uzman Çavuş Lise Mezunları da Başvurabilmeli ve Yaş Sınırı Kalkmalı». Kamu Personeli ve imza atan diğer 750 kişiye katıl.